POLIȚIȘTII LOCALI au ”vizitat” comercianții de pe dealul Târgului. O terasă funcționa fără autorizație

Angajații Poliției Locale Bistrița au efectuat ieri mai multe controale care vizau activitățiile de alimentație publică neautorizate de municipalitate. Astfel, pe dealul Târgului au descoperit o terasă despre care administratorul susținea că este o rulota mobila…. De facto s-a constatat că terasa amplasata fără autorizație nu este mobilă.
Societatea nu deține certificat de funcționare aprobat de Primăria municipiului Bistrița. A fost sancționat contravențional și s-a impus termen de intrare în legalitate.
”Având in vedere că sancțiunile sunt mari, colegii noștri apelează la PREVENȚIE. Se încearcă în prima fază consilierea administratorului societății comerciale prin oferirea tuturor informațiilor de care are nevoie în scopul intrării în legalitate. Societatea este verificata ulterior expirării termenului de intrare în legalitate impus prin procesul-verbal de constatare a contravenției. Și dacă tot “a venit, a venit toamna”…un domn încerca să vândă o presă și un tocător pentru struguri de la ” portbagaj”. Doar l-am avertizat în scris și l-am îndepărtat de pe domeniul public.”, spun cei de la Poliția Locală.
În decursul anului, pe Dealul Târgului s-au efectuat acțiuni de verificare a comercianților ambulanți, având în vedere că este o zonă preferată de vânzatorii care evită comerțul în piețe. Valoarea totala a sancțiunilor se ridica la 6.500 lei.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts