Percheziţii în Bistriţa-Năsăud, la persoane suspectate de trafic de droguri

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Bistrița – Năsăud, efectuează marți dimineață șase percheziții domiciliare, în municipiul Bistrița și în județul Bistrița – Năsăud, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

”S-a reținut că, pe parcursul anului 2023, o persoană bănuită, cu sprijinul altor 3, ar fi comercializat, în mod repetat, 3 – CMC (drog de mare risc). Mai multe persoane vor fi conduse, pentru audieri, la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița – Năsăud”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea beneficiază de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița – Năsăud.

La nivel național, procurorii DIICOT şi Poliţia Română, cu sprijinul Jandarmeriei, efectuează marţi dimineaţa peste 50 de acţiuni operative în cadrul unei ample operaţiuni de destructurare a unor grupări infracţionale de trafic de droguri, trafic de persoane şi de minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, pornografie infantilă şi criminalitate informatică.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts