VIDEO: În fața a peste 1000 de oameni, primarul Vasile Silași a criticat dur ”administratorul” DJ 172 A: ” Nu știu dacă e incompetență sau rea-voință că nici în 2023 drumul dintre Beclean și Chiochiș nu a fost reabilitat”

Primarul Vasile Silași a ieșit din silenzio stampa după un an și jumătate, timp în care nu a mai făcut nici măcăr o singură declarație politică sau despre activitatea sa în comuna pe care o administreză din anul  2004.

În acest context, Vasile Silași a criticat în termeni duri ”administratorul” drumului județean 172 A, spunând că nu știe dacă este ”incompetență sau rea-voință” în cazul drumului Beclean – Nuşeni – Chiochiş, care așteaptă să fie reabilitate-reparat. asfaltat de cel puțin 30 de ani. Deși, nu a pronunțat numele președintelui Radu Moldovan, atacul îl vizează chiar pe Radu Moldovan, președinte al CJ BN din 2012.

Cu privire la acest subiect, DJ 172 A, președintele CJ BN, Radu Moldovan a spus următoarele în septembrie anul trecut  :  „Suntem în fază finală şi avem promisiuni de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei că vor ne vor fi aprobaţi şi indicatorii de actualizări de preţuri şi lucrările suplimentare care n-au fost scrise în Studiul de Fezabilitate pe cele trei proiecte care sunt, de asemenea, foarte aşteptate, mai exact Beclean – Nuşeni – Chiochiş, Sânmihai – Miceşti – Visuia şi Domneşti – Neţeni – Galaţii Bistriţei. Sper ca până la finalul lunii să primim aprobările de la minister. Proiectul este finalizat şi colegii mei aşteaptă să dea ordinul de începere pentru ca şi acele drumuri să fie făcute”.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts