VIDEO- Târgul Mare al Chiochișului: mii de oameni, puțini politicieni și o ploaie torențială chiar spre finalul programului susținut de Ansamblul Profesionist „Dor Românesc”.

Spațiul care în ultimii 50 de ani a găzduit târgul de toamnă al văii Meleșului, loc unde veneau târgoveți din toate satele celor două comune, Nușeni, respectiv Chiochiș, dar și din Beclean sau din comunele Sănmartin, Unguraș sau Fizeșu Gherlii din județul Cluj, a fost ieri umplut până la refuz de mii de oameni, veniți să târguiască de la cai, haine și încălțăminte cu prețuri incredibil de mici, până la ceaune, și tot felul de lucruri pe care le găsești doar în vechile târguri de țară.

Evident, foarte mulți dintre cei care au fost prezenți la Chiochiș, au venit și pentru programul pe care primăria Chiochiș l-a oferit pe scena de spectacole a târgului, spectacol asigurat de Ansamblul Profesionist ” Dor Românesc” și soliștii acestui ansamblu dar și de artiști locali.

 

Evenimentul a fost organizat de : Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Primăria şi Consiliul Local Chiochiş, alături de Centrul Judeţean pentru Cultură.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts