LIGA A 4-A A repornit motoarele. În prima partidă a noului sezon competițional, CS Valea Bârgăului a învins Telciul cu 2-0. Astăzi se joacă încă 9 partide. A revenit și Livezile în circuit

Noul sezon al Ligii a 4-a Bistrița-Năsăud a debutat sâmbătă, 2 septembrie, atunci când a fost programat prima partidă, și anume: CS Valea Bârgăului – Eciro Forest Telciu, meci încheiat cu victoria bârgăuanilor cu 2-0.

În noul sezon fotbalistic județean s-au înscris 20 echipe, ele fiind împărțite în două serii, respectiv Nord și Sud.

Cea mai puternică se anunță Seria Nord, acolo unde vor evolua formații de tradiție în fotbalul județean, cum ar fi: Minerul Rodna (campioana în titlu), Progresul Năsăud, Silvicultorul Maieru, Eciro Forest Telciu, ACS Dumitra, Someșul Feldru, Hebe Sângeorz-Băi, ACS Dumitra, Heniu Leșu și nou înființata Viitorul Livezile

Dincolo, în Seria Sud, au fost repartizate următoarele formații: Atletico Monor, Sportul Beclean, Someșul Reteag, Săgeata Dumbrăvița, Real Teaca, Voința Matei, Viitorul Budești, Dinamo Uriu, Viitorul Mărișelu și AS Archiud. La o privire de ansamblu înainte de start făcută după transferurile făcute în această vară, candidate la titlul se anunță Minerul Rodna, Atletico Monor, Silvicultorul Maieru, Progresul Năsăud, Săgeata Dumbrăvița și nou înființata Viitorul Livezile.

Să mai spunem că în acest sezon nu se va mai juca Play-Off, campioana urmând a se decide în cadrul finalei care va opune câștigătoarele celor două serii.

Radu Sârbu

Iată programul meciurilor primei etape:

Ziarul MESAGER 24  va transmite LIVE din cadrul acestei prime etape partida dintre Heniu Leșu și Minerul Rodna.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts