BISTRIȚA: TURNEUL IOAN ȚIRIAC și-a stabilit câștigătoarele: ANCA TODONI, respectiv Ilona Ghioroaie și Oana Simion la dublu. La turneu a ajuns și ILIE NĂSTASE

Trofeul IOAN ȚIRIAC  W25 s-a încheiat astăzi la Bistrița după șase zile de confruntări. Competiția a fost organizată de  GS Tenis Club Bistrița, cu sprijinul Federației Române de Tenis dar și cu cel al Consiliului Județean BN.
Premiul în valoare de 25.000 de dolari a fost câștigat de ANCA TODONI. Todoni este legitimată la CSM Timișoara și este a doua finală W25 pe care o cîștigă, prima fiind câștigată în Croația. Învingătoarea a fost premiată de ILIE NĂSTASE, ajuns la Bistrița pentru acest turneu.
De asemenea, finala probei de dublu a fost câștigată de Ilona Ghioroaie și Oana Simion.   Oana este la al 32-lea trofeu ITF în proba de dublu, în timp ce Ilona are începând de astăzi 13 titluri ITF la dublu.
La competiție au fost prezenți: prefectul Teofil Cioarbă, managerul SJCU BISTRIȚA, Gabriel Lazany dar și șefa Arhivelor Naționale BN, Cornelia Vlașin. De altfel, prefectul Cioarbă a premiat pe cele două câștigătoare ale competiției de dublu Ilona Ghioroaie și Oana Simion.
TEOFIL CIOARBĂ: Bistrița, la loc de cinste pe harta tenisului internațional- Turneul feminin de tenis “Ion Țiriac”, ce a avut loc la Bistrița în aceste zile la GS Tennis Club, a pus orașul nostru pe harta tenisului național alături de Cluj, Iași și București. Am avut privilegiul de a premia câștigatoarele finalei de dublu a competiției, spun privilegiu deoarece să fii alături de viitori campioni este o mândrie pentru orice iubitor al tenisului. Un turneu organizat impecabil în comunitatea noastră este o mândrie, vorba lui Ilie Năstase “Ambiţia mea este aceea de a face lucrurile bine.” Le-am făcut și noi bistrițenii bine, maestre! Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în buna desfășurare a competiției!! Felicitări Nicoleta și Francisc Kontra pentru organizarea acestui turneu care pune Bistrița pe harta tenisului de performanță!
Turneul a reunit în același loc pasionați ai tenisului, tinere jucătoare de tenis, dar și embleme ale tenisului românesc, precum Ion Țiriac și Ilie Năstase. Fundația Țiriac reia seria acestor turnee și vine în ajutorul jucătoarelor de Tenis din România, oferindu-le posibilitatea de a evolua chiar la ele în țară, dar și premii în valoare de 25.000 de Dolari și puncte WTA. Seria turneelor se va încheia în septembrie, cu turneul ̦ , iar în 2024 acestui circuit i se va adăuga și un turneu .
Ne propunem ca acest turneu să devină o tradiție, dar și un punct de reper în peisajul sportului alb, fiind cel de-al patrulea turneu feminin important ca valoare din România” au spus Nicoleta și Francisc Kontra, organizatorii acestui turneu.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts