Farul lui Hagi, prima echipă calificată în play-off-ul Conference League

Farul Constanţa, echipa pregătită de Gheorghe Hagi este prima echipă românească ce reuşeşte să se califice în play-off-ul Conference League, după ce a învins echipa estoniană Flora Tallinn cu scorul de 2-0 (2-0), pe Stadionul Lillekula din Tallinn, în manşa secundă a turului al treilea preliminar al competiţiei.

Campioana României s-a impus prin golurile marcate de Rivaldinho (4) şi Constantin Budescu (18), după ce câştigase şi prima manşă, cu 3-0.
Farul a controlat jocul mai ales în prima repriză şi a făcut diferenţa în primele 20 de minute, dar în repriza a doua ales un joc de temporizare, fără a-şi mai asuma riscuri, în faţa unei formaţii modeste, scire Agerpres.
Farul va juca în play-off contra învinsei dintre Qarabag FK (Azerbaidjan) şi HJK Helsinki (Finlanda), duel care are loc în turul al treilea preliminar al Europa League. Echipa azeră a câştigat cu 2-1 în prima manşă. Farul va juca prima manşă pe teren propriu, pe 24 august, iar manşa secundă este programată pe 31 august.
Joi seara FCSB şi Sepsi OSK vor încerca şi ele să se califice în play-off, urmând să joace cu FC Nordsjaelland, respectiv Aktobe, în a doua manşă a turului 3 preliminar.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts