Una din cele mai profesioniste jucătoare din fotbalul feminin a semnat cu GLORIA BISTRIȚA. E vorba de RANIA KARA-JOULI

 Una dintre cele mai talentate tinere jucătoare din campionatul intern va îmbrăca din sezonul următor echipamentul Gloriei 2018! Atacantul în vârstă de 15 ani Rania Kara-Jouli are printre multe alte calități un șut de invidiat, e foarte rapidă în reacții și suntem convinși că va contribui cu inteligența sa la jocul și performanțele echipei GLORIA BISTRIȚA.
-: ”Mă bucur că am luat această decizie de a veni la Gloria – o echipă cu potențial ridicat, care își dorește performanță. Îmi doresc să facem meciuri cât mai bune și să ajungem cât mai sus în clasament pentru a demonstra că suntem o forță. Abia aștept să îi întâlnesc pe suporteri, care sper să ne vor fi aproape în acest sezon.”
Rania a jucat atât pentru echipele Astra Kids și Steaua Noua Generație cât și pentru ACS Dream Team București, Dinamo București și Carmen București.
Este componentă a naționalei feminină U17 a României.
Este medaliată cu bronz în sezonul precedent al Ligii 1, în care a marcat de 15 ori pentru Carmen București. A înscris totodată primul gol al finalei Cupei României cu Olimpia Cluj, pe care echipa sa a câștigat-o cu 2-1, adjudecându-și trofeul.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts