DACIANA FETTI, unul din funcționarii model ai Instituției Prefectului a decedat.

Anunțul a fost făcut de Instituția Prefectului cu puțin timp în urmă. Daciana Fetti avea 43 de ani și lucra de peste două decenii în Instituția Prefectului, mai exact de când a terminat facultatea. În urmă cu un an , în august 2022, bistrițeanca a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer, extrem de agresivă. Tratamentul de care avea nevoie Daciana costă 8.000 de euro și se administrează o dată la trei săptămâni. Este disponibil în România. Însă nu este și decontat de Casa de Asigurări de Sănătate în cazul bolnavilor cu un cancer rar, ca al său. Primele două ture de tratament au fost suportate de Asociația Alex Toma din Beclean din donații, inclusiv cele făcute de bistrițeni pentru cazul Dacianei. Pentru că, statul român nu decontează asemenea tratamente s-a ajuns în instanță la finele lunii iunie 2023, Curtea de Apel Cluj obliga Casa de Asigurări de Sănătate să achite integral tratamentul.

Din nefericire, ipocritul stat român nu mai trebuie să mai achite acum tratamentul, Daciana Fetti trecând la cele veșnice.
Reamintim că: Sabina Fetti este funcționarul umilit de fostull prefect MIca Oprea, poveste care a avut drept final demisia Micăi Oprea.

 

Stimați colegi și prieteni,
Cu adânc regret, vă aducem la cunoștință despre trecerea în neființă a colegei noastre Daciana Fetti, un angajat devotat al instituției noastre. În aceste momente dificile, ne exprimăm sincerele condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care au cunoscut-o și apreciat-o.
Un om de excepție și un profesionist dedicat, ea va rămâne mereu în memoria și în inimile noastre. Ne rugăm pentru odihna sufletului său.
Dumnezeu să o odihnească în pace!
Cu profundă compasiune,
Prefect Teofil Cioarbă
Subprefect Ioan Zăgrean
Subprefect Décsei Atilla

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts