VIDEO: Jandarmii montani Colibița au intervenit azi noapte pentru deblocarea unor drumuri de acces spre pensiuni unde erau cazați turiști

Jandarmii montani Colibița au intervenit în această noapte în sprijinul autorităților pentru deblocarea unor drumuri de acces!
În urma evenimentelor meteo de luni seara mai multe drumuri de acces către locații de cazare ale turiștilor au fost blocate de brazi care au fost rupți de vântul puternic . Astfel, jandarmii montani Colibița au sprijinit echipele Gărzii de Pompieri din Prundu Bârgăului și ale SVSU Bistrița Bârgăului care au acționat în Stațiunea Colibița, prin deblocarea căilor de acces înspre pensiunile și cabanele în care se aflau cazați turiști.
Echipajul de jandarmi a eliberat două drumuri de acces spre cabanele aflate pe malul stâng al Lacului de Acumulare Colibița, drumuri care erau blocate de arborii doborâți în urma furtunii.
În jurul orei 00:30 toate drumurile de acces la cabane și pensiuni din Colibița erau deblocate. În zonă a fost afectată și rețeaua de înaltă și joasă tensiune, unele instalații electrice precum și rețeaua de telefonie mobilă.

foto și text: Jandarmeria Bn

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts