Primarul Ioan Turc, întâlnire cu ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea

Primarul Bistriței, Ioan Turc a avut la București o întrevedere cu ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, domnul Adrian-Ioan Veștea, cu care a discutat despre proiectele municipalității aflate în diverse stadii de implementare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny’ sau prin Compania Națională de Investiții.

Potrivit lui Ioan Turc, pasajul auto subteran Gării – Tărpiului este în faza realizării Planului Urbanistic Zonal și a studiului de fezabilitate, iar pentru creșa nouă din cartierul Subcetate se efectuează studiul de impact și de însorire. În ce privește extinderea alimentării cu gaze naturale în localitatea componentă Sărata și etapa a doua a extinderii rețelelor de apă și canalizare în municipiul Bistrița, urmează semnarea contractelor de finanțare pentru proiect tehnic cu execuție.

”Cu prilejul acestei întâlniri, i-am adresat o invitație domnului ministru să vină la Bistrița, pentru o discuție aplicată cu toți primarii din județ care au proiecte în derulare cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării. Vizita va avea loc în perioada imediat următoare”, a anunțat edilul Bistriței.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts