TEACA: Accident grav cu patru copii implicați. Un sugar de 5 luni intrat în stop cardio-respirator a fost salvat de SMURD

Un grav accident rutier a avut loc în această seară în comuna Teaca din Bistrița-Năsăud. Din primele informații, doi copii au fost acroșați de o mașină, la fața locului fiind alocate un echipaj de pompieri, un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD și un echipaj SAJ.

Încercând probabil să evite impactul șoferul a ajuns cu mașina în șanț. În autoturism se aflau și alți pasageri care au fost răniți. Cel mai grav a fost rănit un copil de doar 5 luni,care a intrat în stop cardio-respirator.

ISU BN: În accident au fost implicați trei adulți și patru copii cu vârste cuprinse între 5 luni și aproximativ 9 ani.
La UPU SMURD Bistrița au fost transportați doi adulți cu politraumatisme și un minor în vârstă de aproximativ 9 ani. Doi copii nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a preluat de la Centrul de permanență Teaca, un bebeluș în vârstă de aproximativ 5 luni, în stop cardio-respirator, cu manvre de resuscitare începute și continuate de către acesta. Din fericire organismul bebelușului a răspuns manevrelor de resuscitare, a fost intubat și transportat împreună cu mama la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureș.

 

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts