Accident mortal pe drumul ce leagă Strâmba de Josenii Bârgăului; un biciclist și-a găsit sfârșitul sub roțile unui TIR

Un grav accident de circulație, soldat cu decesul unui biciclist, a avut loc marți seara pe drumul ce leagă Strâmba de Josenii Bârgăului.

La data de 18 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe Drumul Județean 172C, între Strâmba și Josenii Bârgăului, s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la locul evenimentului au constatat faptul că un autotren condus de un bărbat de 52 de ani, din Șanț, ar fi surprins și accidentat un biciclist de 42 de ani, din Bistrița. Din nefericire, în urma accidentului, bărbatul de 42 de ani și-a pierdut viața. Verificările efectuate de către polițiști au indicat faptul că șoferul autotrenului avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat. Testarea cu aparatul etilotest nu a indicat prezența alcoolului”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Serviciului Rutier continua cercetările în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite împrejurările producerii evenimentului rutier.

FOTO: SAJ Bistrița-Năsăud

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts