Fratricid la Sângeorz Băi. Un bărbat de 30 de ani și-a ucis în bătaie fratele geamăn. Criminalul a fost arestat pentru 30 de zile

UP DATE:

La data de 16 iulie a.c., polițiștii din Sângeorz-Băi au fost sesizați cu privire la faptul că între doi frați, ambii de 32 de ani, din Cormaia, a izbucnit un scandal. La fața locului s-a constatat că, pe fondul consumului de alcool, cei doi s-ar fi agresat reciproc, în curtea locuinței lor, iar în urma loviturilor, unul dintre aceștia a intrat în stare de inconștiență, fiind transportat la spital unde, din nefericire, a decedat.

În cadrul cercetărilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie raportată la infracțiunea de vătămare corporală.

Ulterior, a fost dispusă schimbarea încadrării juridice din infracțiunea de violență în familie raportată la infracțiunea de vătămare corporală, în infracțiunea de violență în familie raportată la infracțiunea de omor.

Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Astăzi, 17 iulie, acesta a fost prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt efectuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la infracțiunea de omor.

 

 

 

Tragedia s-a produs duminică la Sângeorz Băi. Potrivit mesager 24, a fost vorba de o bătaie între doi frați gemeni, cauza fiind consumul de alcool dar și o fată de 16 ani. Bătaia a degenerat astfel că l-a un moment dat unul dintre gemeni a luat masa din încăpere și i-a trântit-o în cap lui frate-său. Din impact, masa s-a rupt, însă agresorul a continuat să lovească sălbatic cu un picior de la masa, apoi si-a călcat victima în picioare. Așa cum era de așteptat, în urma rănilor primite, cel bătut cu sălbăticie, a decedat la SJCU Bistrița.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts