Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, așteptat la Bistrița, la conferința ”Modele de bună practică în administrarea spitalelor – Rolul autorităților locale”

În perioada 13 – 14 iulie, la Bistrița se va desfășura Conferința națională ”Modele de bună practică în administrarea spitalelor – Rolul autorităților locale”, eveniment la care sunt așteptați să participe ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, manageri ai spitalelor din România, directori medicali și directori de îngrijiri din unitățile sanitare din țară.

Evenimentul este organizat de Ministerul Sănătății, în parteneriat cu Consiliul Judeţean
Bistrița-Năsăud, Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, Universitatea de Medicină, Farmacie și Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș și beneficiază de sprijinul Biroului OMS România și al Societății Române de Microbiologie.

În cadrul conferinței vor fi discutate teme importante, precum controlul și prevenirea infecțiilor asociate asistenței medicale, atragerea și păstrarea resursei umane în domeniul sănătății, comunicarea între pacienți și profesioniștii din sănătate, alimentația pacienților spitalizați, bune practici în îngrijirea pacienților vârstnici și finanțarea spitalelor publice.
Conferința se adresează managerilor, directorilor medicali și directorilor de îngrijiri din
spitalele din România, care vor avea oportunitatea să interacționeze cu experți recunoscuți în domeniu, să exploreze studii de caz și să împărtășească bunele practici
”, a declarat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural Dacia și va fi transmis live pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătății.

Programul complet al conferinței ”Modele de bună practică în administrarea spitalelor – Rolul autorităților locale” poate fi consultat mai jos:

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts