Deputatul Diana Morar: Bogdan Ivan are o misiune dificilă la ministerul pe care îl conduce. Îi doresc mult succes, însă, el trebuie aleagă între a face performanță la București și a veni acasă la tot felul de festivități.

Fost secretar de stat la Ministerul Justiției în perioada 2020, deputatul PNL , Diana Morar,  a vorbit la Sângeorz TV și despre numirea deputatului Bogdan Ivan la șefia Ministerului Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării dar și despre provocările care îi stau în față:  ”Îi doresc mult succes pentru că, are o misiune dificilă la acel minister. Îm primul rând, vorbim de foarte multe fonduri care trebuie atrase prin intermediul PNRR (n.red.- Programul Național de Redresare și Reziliență) dar și despre obligativitatea reașezării a institutelor de cercetare din România în normele europene, existând, de asemenea, și alte lucruri importante care țin de acest minister”, a explicat Diana Morar.

Parlamentarul bistrițean liberal susține că, acest mandat de ministru pentru Bogdan Ivan, este unul în care el poate confirma politic capacitatea sa de bun manager, de om de administrația publică centrală. Cred că perspectiva sa ca om politic în județ este total schimbată”.

Chestionată cu privire la această afirmație, Diana Morar a spus următoarele: ” Vorbesc din perspectiva uneia care a ocupat o funcție importantă într-un minister și știe ce volum uriaș de muncă are un demnitar înalt. Așa că: dacă vrea să facă treabă la nivel de perfomanță, și trebuie să facă treabă, atunci va trebui să așoce foarte mult timp activitățiilor ministeriale și, mai puțin timp celor de la nivel județean, adică celor de reprezentare politică”, a conchis parlamentarul liberal

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts