Posturi de șofer autosanitară, scoase la concurs de Serviciul de Ambulanță Bistrița-Năsăud

În perioada 24 aprilie – 24 mai 2023, Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud organizează concurs pentru ocuparea unor posturi de șofer.

Potrivit anunțului postat pe site-ul instituției, este vorba despre patru posturi de șofer autosanitară II, unul pe perioadă determinată și celelalte trei pe perioadă nedeterminată. Toate cele patru posturi sunt vacante în cadrul Stației Centrale Bistrița – Compartimentul de Consultații de Urgență și Transport Sanitar Neasistat. 

Candidații trebuie să îndeplinească o serie de condiții: să aibă minim 12 clase absolvite cu diplomă de Bacalaureat, să dețină permis de conducere pentru șofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoriile B şi C. De asemenea, candidații trebuie să dețină o diplomă de absolvire a cursului de ambulanţier acreditat prin ordin al ministrului Sănătăţii și să aibă cel puțin 3 ani vechime ca şofer/conducător auto profesionist împliniţi la data depunerii dosarului de concurs. 

Dosarele de înscriere la concurs se depun la Sediul Central al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud din str. Ghinzii nr.26A, termenul limită fiind data de 9 mai, ora 15:00. 

Concursul va consta în trei probe. După etapa de selecție a dosarelor, candidații vor susține o probă scrisă, una practică și un interviu. Totodată, în perioada 21 aprilie – 23 mai, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud organizează concurs și pentru ocuparea unui post vacant de referent de specialitate (S) debutant – pe durată nedeterminată, la Compartimentul Secretariat. 

Mai multe detalii cu privire la condițiile de participare la concurs și documentele necesare pentru întocmirea dosarului de înscriere pot fi consultate AICI.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts