Două autocare cu elevi și profesori din Bistrita, de la Colegiul Andrei Mureșanu sunt blocate  de viscol și zăpadă în zona Târgul Frumos, Iași

Informația a venit de la profesorul Tiberius Cămăraș care a scris-o pe pagina sa de socializare. De asemenea, situația a fost confirmată de inspectorul școlar general, profesorul Cristian Nicula, care, la rîndul său l-a informat pe prefectul Teofil Cioarbă. Contactat telefonic, prefectul Cioarbă ne-a precizat că situația este în acest moment sub control: ” Am luat legătura și am vorbit cu prefectul județului Iași, dar și cu domnul Florea la IGSU. Ocupanții unuia dintre cele două autocare aflat în apropierea de Târgul Frumos vor fi cazați la un hotel peste noapte, în timp ce profesorii și elevii aflați în cel de-al doilea autocar se vor muta într-altul pentru că au rămas fără căldură. Suntem în contact permanent cu cei aflați acolo, repet, situația e sub control”.

Tiberius Camaras:  ATENȚIE: Avem două autocare cu elevi și profesori din Bistrita, de la Colegiul Andrei Mureșanu, blocate de condițiile meteo în zona Târgul Frumos, Iași! Rugăm intervenție imediată a autorităților B-N- prefect, președinte CJ, primar, la autoritățile publice Iași pentru rezolvarea situației!

TREBUIE ȘTIUT FAPTUL CĂ: Meteorologii au instituit miercuri cod roșu de viscol și ninsoare în județele Iași și Botoșani. Administrația Națională de Meteorologie a emis miercuri o avertizare de vreme rea de tipul cod roșu. Aceasta este valabilă de miercuri, la ora 18.40, până joi, la ora 4.00.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts