Instituția Prefectului vizitată de doi oficiali MAI

Prefectul Teofil Cioarbă și subprefecții Ioan Zăgrean, respectiv Decsei Attila s-au întâlnit marți cu  Aneta Matei – Secretar de stat în cadrul Ministerul Afacerilor Interne și Teodor Iulian Gheorghe – Director General al Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului din cadrul aceluiași minister”. Anunțul a fost făcut de  subprefectul Ioan Zăgrean.

Creșterea vizibilității Instituției Prefectului pentru o informare constantă a cetățenilor, buna desfășurarea a activității și continuarea demersului realizării proiectului de reabilitare a clădirii în care își desfășoară activitatea IPBN. Sunt doar câteva din subiectele pe care le-am discutat cu dna Secretar de Stat Aneta Matei, coordonatorul activităților Prefecților din țară și dl Teodor Gheorghe, Directorul General al Direcţiei Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului.
O întâlnire centrată pe nevoia de deschidere continuă a Instituției Prefectului pentru ca oamenii din județ să fie bine informați și serviciile Instituției să fie accesibile cetățenilor.
Vă mulțumim pentru această vizită de lucru realizată sub semnul profesionalismului și ideilor.
Foarte curând, vom începe implementarea unui plan de informare constantă a oamenilor, în legătură cu serviciile oferite de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.“- Prefectul Județului Bistrița-Năsăud, Teofil Cioarbă
Printre subiectele de interes a fost și stadiul proiectului “Reabilitarea termică, eficientizarea și optimizarea energetică a Palatului Administrativ Bistrița” dar și programul ce urmează să fie implementat pentru creșterea gradului de informare a cetățenilor despre serviciile oferite de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts