VIRGIL RUS- Gala Seniorilor Sportului Bistrițean de Performanță

Miercuri, 21.12.2022, de la orele 18:00, s-a desfășurat în Bistrița, Gala Seniorilor Sportului Bistrițean de Performanță.

Facultatea de Educație fizică și Sport a Extensiei Universitare Bistrița din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” Cluj – Napoca a fost gazda marelui eveniment în care au fost invitați toți profesorii și antrenorii seniori, pensionari, care au contribuit în perioada lor activă la „făurirea de legende” ei înșiși fiind de altfel legende ale domeniului sportiv de performanță. O parte dintre aceștia au lipsit motivat fie din cauze asociate vârstei fie că sunt plecați prin zări îndepărtate ale lumii unde s-au retras. Amintiți au fost și cei care strălucesc pe cer, printre stele. Noi nu v-am uitat pe niciunul dragi profesori, dragi antrenori. Inițiat de prof. Horea Ștefănescu acest proiect s-a concretizat prin concursul întregii echipe de cadre didactice universitare și a studenților noștri, prin implicarea reprezentanților instituțiilor partenere și, desigur, cu sprijinul mediului privat.
Ne-au fost alături în această primă ediție: Consiliul Județean, Inspectoratul Școlar Județean, Liceul cu Program Sportiv, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret și Clubul Sportiv Municipal.
Ne-au sprijinit în realizarea evenimentului: S.C. Flacăra Impex SRL și S.C. Salix SRL. Gala a fost prezentată de inegalabilul Sorin Costin el însuși fiind o prezență legendară a sportului bistrițean de performanță dar și a Sportului pentru Toți. Printre momentele festive au fost emoții de bucurie, încântare, încredere, curaj și speranță pe care „făuritorii” ni le-au dăruit la pachet cu îndemnurile și povețele lor.
La final seniorii au primit colinda noastră și ne-am despărțit cu speranța revederii.
Sigur că ne dorim ca acest proiect să devină o tradiție pe care studenții și tinerii profesori să o poarte peste timp cu onoare și respect pentru generația seniorilor, un proiect pe care să îl transmită cu demnitate generațiilor care vin.
Sărbători fericite dragi Seniori ai Sportului Bistrițean de Performanță.
Să fiți sănătoși și să vă bucurați de această etapă a vieții cât mai mult timp alături de cei dragi.
Ne revedem anul viitor!
Tuturor celor care ați fost alături de noi, vă mulțumim!

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts