Control judiciar pentru 60 de zile în cazul tânărului cercetat pentru furturi de mașini

Tânărul cercetat pentru comiterea unor furturi de autoturisme și a unor infracțiuni la regimul rutier scapă de arest! Acesta a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 

”Tânărul de 25 de ani, din Bistrița, cercetat pentru comiterea unor furturi în scop de folosință și a unor infracțiuni la regimul rutier, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea arestării preventive. Magistrații au dispus plasarea sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale, pentru documentarea întregii activități infracționale a acestuia”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Inițial, acesta a fost reținut pentru 24 de ore de oamenii legii.

Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în luna martie 2022, tânărul ar fi pătruns în curtea unei locuințe din Viișoara, de unde ar fi sustras un autoturism pe care l-ar fi condus și pe care l-ar fi abandonat după ce i-ar fi produs distrugeri. De asemenea, în luna ianuarie 2021, ar fi sustras din contact cheia unui autoturism, parcat în apropierea unei locuințe din Viișoara. Totodată, în seara de 1 decembrie, acesta ar fi sustras, din curtea unui imobil, un autoturism pe care l-ar fi condus, deși nu deține permis de conducere și se afla sub influența alcoolului. Rezultatul alcoolemiei a fost 2,29 g/l alcool pur în sânge”, a mai adăugat IPJ Bistrița-Năsăud.

Tânăr bănuit că ar fi furat două mașini, reținut pentru 24 de ore

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts