Patru bărbați reținuți într-un dosar de tulburare a ordinii și liniștii publice, după un scandal izbucnit într-un club din Bistrița

Patru bărbați care au fost implicați într-un scandal izbucnit într-un club din municipiul Bistrița au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Ei sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

”În dimineața de 6 noiembrie, polițiștii și jandarmii au intervenit la un scandal, sesizat prin 112, produs într-un club din Bistrița. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au identificat patru bărbați cu vârste cuprinse între 19-39 de ani, din Bistrița, un tânăr de 21 de ani, din Șintereag, și o femeie de 32 de ani, din Bistrița, bănuiți de comiterea infracțiunii de încăierare. La data de 8 noiembrie, în urma administrării probatoriului, cercetările au fost extinse cu privire la comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, infracțiune prevăzută de art. 371 din Codul Penal. La data de 9 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au condus la audieri patru dintre persoanele vizate. Ulterior, acestea au fost reținute pentru 24 de ore”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Astfel, ca urmare a probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea a patru bărbați, cercetați pentru comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. Cei patru se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, în vederea dispunerii unor măsuri preventive.

Totodată, pe numele unui bărbat, de 39 de ani, din Bistrița care se sustrage cercetărilor, a fost emis un mandat de aducere. Acesta a fost depistat pe raza municipiului Cluj-Napoca, urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

ACTUALIZARE

IPJ Bistrița-Năsăud a anunțat că a fost reținut și bărbatul de 39 de ani.

”Astăzi, 10 noiembrie, bărbatul de 39 de ani, din Bistrița, cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, depistat în Cluj-Napoca, a fost reținut pentru 24 de ore, de polițiștii Serviciului de Investiții Criminale Bistrița-Năsăud”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts