FOTO: Se fac foraje pe sectorul Bistrița – Vatra Dornei din drumul de mare viteză Baia Mare – Dej – Bistrița – Vatra Dornei – Suceava

Pe sectorul Bistrița – Vatra Dornei din drumul de mare viteză Baia Mare – Dej – Bistrița – Vatra Dornei – Suceava se execută investigații geotehnice în vederea realizării studiului de fezabilitate, a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

CNAIR a publicat și imagini de pe acest sector, precizând că se execută foraje cu adâncimea planificată de 10 metri. 

Investigații geotehnice pentru realizarea studiului de fezabilitate al Lotului 2 din cadrul drumului de mare viteză Baia Mare – Dej – Bistrița – Vatra Dornei – Suceava. Imagini de pe sectorul Bistrița – Vatra Dornei, unde se execută foraje cu adâncimea planificată de 10 metri, stadiu actual 4 metri. Reprezentanții CNAIR sunt prezenți pe teren pentru verificarea stadiilor. Antreprenor: SC Explan SRL / Valoare contract: 15,8 milioane lei”, a precizat CNAIR. 

Luna trecută, CNAIR a stabilit câștigătorul și pentru proiectarea sectorului Dej – Bistrița din acest drum de mare viteză. Ofertantul desemnat câștigător în urma procedurii de achiziție publică este Asocierea QUADRANTE VIAPONTE SI CONSULTANTA S.R.L. (lider de asociere) – S.C. METROUL S.A. – CAPITAL VISION S.R.L. Valoarea contractului pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru acest segment este de 8.376.369,89 Lei fără TVA, iar durata contractului de proiectare este de 18 luni.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts