Cioancă vs Simionca: Artistul, primarul și beculețele de pe marginea lui E58

Discuțiile au început după ce artistul de muzică populară Nicolae Cioancă a avut un accident rutier, în urmă cu câteva zile și a dat vina pe becurile amplasate de Primăria Livezile pe marginea drumului. Despre accident am scris AICI: http://https://propolitica.ro/2022/10/31/in-accidentul-de-la-livezile-artistul-nicolae-cioanca-si-a-facut-praf-range-roverul/

În replică, Traian Simionca, primar al comunei Livezile a spus că doar pe Cioancă îl deranjează respectivele becuri, ceea ce nu este deloc corect, asta pentru că și alți șoferi s-au plâns de acele lumini. De asemenea, jurnalistul Adrian Linca a criticat, de asemenea, decizia administrației de a pune beculețe și spune că șoferii sunt deranjați.

“Nu, primare, nu doar pe Cioancă îl deranjează becurile tale! Ci pe mulți, pe prea mulți șoferi care trec prin satul în care te crezi tu stăpân. Zeci de oameni se plâng în comentarii că becurile alea îi derutează și îți spun și eu la fel.

Pierzi reperele pentru fracțiuni de secundă, nu mai înțelegi unde e marginea drumului, nu mai vezi șanțul. Dacă era vreo mare șmecherie, mai făceau și alții în lumea asta așa ceva. Că doar n-ai senzația că ai descoperit tu iluminatul minune pe drumurile publice!”, a scris Adrian Linca.

Postarea a adunat multe reacții și comentarii, mai mulți bistrițeni susținând că șoferii sunt deranjați de aceste becuri.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts