Bărbați din Monor și Satu Nou, cu dosare penale în urma unor conflicte izbucnite în familie

Doi bărbați, unul din Monor și altul din Satu Nou, s-au ales cu dosare penale și sunt cercetați de polițiști pentru amenințare, respectiv distrugere, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Unul dintre bărbați și-a amenințat soția, în vreme ce altul a distrus un geam al imobilului în care locuiește cu familia. În ambele cazuri au fost emise și ordine de protecție provizorii.

Unul dintre cazuri a avut loc în Monor.

La data de 24 octombrie, în jurul orelor 15:00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au fost solicitați să intervină în Monor, la un scandal în familie. O femeie de 37 de ani, din localitate, a solicitat intervenția polițiștilor, reclamând faptul că a fost amenințată de către soțul acesteia, un bărbat de 41 de ani. În urma intervenției și a aspectelor constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de amenințare, fiind totodată constatată ca oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de amenințare”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Un alt caz a avut loc în Satu Nou.

La aceeași dată, în jurul orei 19:30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au fost solicitați să intervină la un alt conflict spontan în localitatea Satu-Nou. O femeie de 53 de ani, a adus la cunoștința polițiștilor faptul că soțul acesteia, un bărbat de 46 de ani, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri mai vechi, a distrus un geam al imobilului comun. Cu privire la cele constatate, polițiștii au început cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de distrugere, fiind totodată emis și un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului. Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița continuă cercetările în cadrul dosarului penal”, mai arată IPJ Bistrița-Năsăud.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts