Fotbal județean: Liga a 4-a a ajuns în a opta etapă. În NORD, Maieru e neînvinsă cu 22 de puncte, urmată de Rodna, Năsăud și Telciu. SUDUL  e mai volatil și mingea mai rotundă- Dinamo Uriu urcă pe primul loc, urmată de Monor, Beclean și Dumbrăvița

A căzut cortina și peste etapa a 8-a a celor două serii NORD și SUD din Liga a 4-a județeană, situația în clasamente fiind una previzibilă, date fiind rezultatele și jocurile echipelor din etapele deja trecute. Cert, în seria NORD, Silvicultorul Maieru este lider incontestabil cu cele 22 de puncte și șapte victorii , ultima fiind cea cu 10-1 contra Dumitrei. La 3 puncte distanță stă acum Rodna, în timp ce Năsăudul ocupă locul 3 cu 18 puncte. Ultimele două locuri în clasament revin  celor de la Dumitra cu 2 puncte și Someșului Feldru, echipă care are doar un singur punct scoase după opt etape.

Seria SUD e mult mai volatilă și mingea pare mai rotundă, aici lupta pentru podium fiind una cât se poate de dinamică și echipele mai aproape ca valoare a loturilor. După ce săptămâna trecută, Dumvrăvița urca pe primul loc, ieri, Dinamo Uriu a învins echipa de pe aceiași vale a Țibleșului și urcă pe 1 cu 19 puncte. Pe locul 2, evident e Monorul cu 18 puncte, Becleanul pe 3 cu 17 și Dumbrăvița pe 4 cu 16 puncte. Codașele clasmentului SUD sunt Archiudul cu doar 3 puncte, în timp ce pentru Budești cineva trebuie să arunce prosopul: 0 puncte.

Până la finalul turului se vor mai juca încă trei etape, ultima, cea cu numărul 11 urmând să se joace pe 12 respectiv 13 noiembrie.

ETAPA A 8-A: SERIA NORD-REZULTATE ȘI CLASAMENT

ETAPA A 8-A: SERIA SUD-REZULTATE ȘI CLASAMENT

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts