Ce a pățit un bărbat din Bistrița-Năsăud care ar fi vrut să întrețină, contra cost, relații sexuale cu o tânără

Trei persoane din județele Sibiu și Hunedoara au fost reținute de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bistrița, acestea fiind bănuite că l-ar fi tâlhărit pe un bistrițean care și-ar fi dorit să întrețină, contra cost, relații sexuale cu o tânără

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, este vorba despre doi tineri de 18 și 29 de ani, din Șeica Mare, județul Sibiu, și de o tânără de 19 ani, din Geoagiu, județul Hunedoara.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în noaptea de 17 octombrie, în jurul orei 23.00, un bărbat de 34 de ani, din Bistrița-Năsăud, și-ar fi dat întâlnire cu tânăra de 19 ani, într-un apartament din Bistrița, unde ar fi urmat să întrețină relații sexuale contra cost. Ajuns la locul stabilit, cei trei l-ar fi agresat și, sub amenințarea unui pistol, i-ar fi sustras bistrițeanului suma de 2.300 de lei, un ceas și un telefon mobil”, arată IPJ Bistrița-Năsăud.

Cei trei au fost depistați în trafic, în cursul zilei de ieri, 18 octombrie. Asupra lor, în urma controalelor efectuate, polițiștii au descoperit și indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor două pistoale, replici de tip airsoft, un telefon mobil și sumele de 4.483 lei și 400 de euro.

Tinerii au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Bistrița, iar după audieri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 19 octombrie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea arestării preventive.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bistrița au întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată și continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale.

Activitățile investigative au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu și Poliției Municipiului Turda.

ACTUALIZARE

Cele trei persoane au fost prezentate Judecătoriei Bistrița care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestora.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts