Ștefania Stere, felicitată de deputatul Daniel Suciu pentru înscrierea în PSD. Ionuț Simionca: ” Constat că PSD nu mai are cadre și apelează la PMP. Asta înseamnă că oamenii noștri sunt cei mai buni”

Plecarea avocatei Ștefania Stere din PMP și din Consiliul Municipal Bistrița nu a trecut neobservată, cel puțin la nivelul liderilor PMP și PSD. Astfel, președintele interimar al PSD Bistrița, organizație în care s-a înscris Stere a spus următoarele: ”Ștefania Stere, bine ai venit în echipa noastră! Încă o voce și un profesionist al Bistriței a ales să construiască împreună cu noi alternativa pentru 2024 și nu pot decât să mă bucur!”.

Secretarul general al PMP în același timp președinte al PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca a reacționat ironic la auzul veștii cu plecarea Ștefaniei Stere la PSD: ” Constat că PSD nu mai are cadre și apelează la PMP. Asta înseamnă că oamenii noștrii sunt cei mai buni”. Simionca spune că, locul Ștefaniei Stere va fi luat de un alt membru al PMP și care va fi desemnat în cel mai scurt timp posibil.

PMP a obținut la alegerile din septembrie 2020  un număr de  3563 este  de voturi, intrând în Consiliul Municipal cu trei consilieri: Ionuț Simionca, Silvia Galben și Ștefania Stere. Pentru că  Ionuț Simionca a renunțat la mandat, locul său a fost luat de  Oana Săcălean.

 

 

 

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts