Primul meci în noua casă: GLORIA BISTRIȚA VS DUNĂREA BRĂILA

Joi, 20 octombrie, fetele antrenate de Horațiu Pașca vor juca pentru prima dată în fața bistrițenilor în noua sală din Complexul Sportiv Polivalent „Unirea” în partida contra echipei similare din Brăila.

Deși unele sportive din echipa de handbal a clubului Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au avut deja contact cu noua sală polivalentă din Unirea în cadrul Turneului Carpați, fiind selecționate în „naționala” României, primul meci oficial în care lotul condus de Pașca va evolua în fața suporterilor va avea loc joi, 20 octombrie, începând cu ora 18:00.

Partida contează pentru etapa a VII-a din Liga Florilor, campionat în care Gloria 2018 ocupă poziția a III-a cu 16 puncte, iar adversara, Dunărea Brăila, se poziționează pe locul V cu 10 puncte.

Meciul va fi arbitrat de I.Cazan și G.Suliman, observator federal fiind H.Belu, toți din București.

Toți cei interesați de meciurile din Liga Florilor a Gloriei 2018 sunt invitați să-și achiziționeze abonamente, mai multe detalii fiind regăsite AICI.

Și pentru această partidă sunt puse în vânzare bilete, la prețul de 10 lei (preț întreg), acestea fiind accesibile atât online, cât și de la sediul clubului (Bistrița, strada G-ral Grigore Bălan nr.11) sau de la casieria Complexului Sportiv Polivalent „Unirea” în ziua meciului.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts