FOTO: Avansează lucrările la noua punte din zona Tudor Vladimirescu

Lucrările la noua punte peste râul Bistrița din zona străzii Tudor Vladimirescu avansează, spune primarul Ioan Turc, care precizează că în prezent se lucrează la înlăturarea vechii construcții, aceasta urmând să fie înlocuită cu o punte modernă.

Puntea veche din zona Tudor Vladimirescu face loc celei noi! La această oră, se intervine pentru înlăturarea vechii construcții, ce va fi înlocuită de o punte modernă, cu o deschidere de 40 de metri. De fapt, aceasta este deja în faza de montare, în apropiere, pe malul stâng al râului Bistrița”, a transmis primarul Ioan Turc, pe Facebook.

Potrivit edilului, obiectivul de investiții ”Refacere punte pietonală pe strada Tudor Vladimirescu – inclusiv refacere pile transversale din beton” are o valoare totală de 2.357.514,99 lei.

Acest obiectiv este realizat din fonduri guvernamentale și aduce o soluție nouă de acces într-o zonă intens circulată înspre Serviciul de Ambulanță, o secție reabilitată a Spitalului Județean și imobilele cetățenilor care locuiesc pe Valea Ghinzii.

Lucrările sunt executate de compania “Îndemânarea Prodcom”.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts