Liga a IV-a, etapa a 7-a: În seria NORD, Maieru rămâne lider, urmat de Năsăud și Rodna. SUDUL are un nou lider : Săgeata Dumbrăvița la egalitate cu Dinamo Uriu. Bonus: cronică Dumbrăvița vs Monor 3-1

Etapa a șaptea din liga a IV-a a competiției județene de fotbal organizate de AJF  BN, vine cu schimbări în cele două clasamente și, evident, cu scoruri den handbal. Astfel, în seria NORD, liderul rămâne tot Silvicultorul Maieru, echipă care bate rău Hebe Sîngeorz Băi, 7-0. Nici Năsăudul nu a arătat milă față de Valea Bârgăului, scorul de 9-1 fiind extrem de grăitor, în timp de Rodna execute Eciro Forest Telciu cu 7-0.

În seria SUD, schimbarea de lider al clasamentului este evidentă, Săgeata Dumbrăvița urcă pe primul loc după ce învinge pe teren propriu fostul lider, Atletico Monor, echipă care coboară pe locul 3, locul 2 revenind celor de la Dinamo Uriu, echipă care în ciuda obstacolelor financiare, are un joc bun și se menține la vârf.

CRONICA ETAPEI aparține celor de la Săgeata Dumbrăvița: După un meci între doua echipe foarte bune, pe un teren impecabil, reuşim să ieşim victorioşi si sa urcăm pe primul loc!

Meciul a inceput cu o dominare din partea oaspeţilor, doar inspiraţia fundaşilor centrali si a portarului nostru a făcut să nu primim gol în primele 20 de minute. În partea a doua a primei reprize am început să punem presiune, având 2-3 ocazii de gol, ratate de atacanţii noştri. La un aut si o neatenţie din partea fundaşilor, cei de la Monor reuşesc să deschidă scorul după un gol frumos marcat de Măjer. Pe finalul reprizei reuşim să egalăm datorită reuşitei lui Richard. A doua repriză am intrat mult mai montaţi si nu le-am dat şansa celor de la Monor să îşi creeze vreo ocazie de gol. La poarta cealaltă, atacanţii noştri ratează câteva ocazii bune. Prin minutul 80 au fost nişte tensiuni în teren, rezultate si din miza meciului, unde au fost eliminţi doi jucători, câte unul din fiecare echipă. După reluarea jocului, reuşim să preluăm conducerea în urma unui penalty obţinut de Racoţi şi executat de capitanul nostru, Mureşan. La ultima fază a meciului, în urma unui contraatac, am reuşit să majorăm scorul prin Narcis, moment în care arbitrul a pus capăt unei partide peste media ligii a 4-a, echipa noastră impunându-se în faţa fostului lider cu 3-1. Pănă etapa viitoare ramânem pe primul loc al clasamentului. Hai Săgeata!

Echipa de start: Trif Lucian (p.), Căienar Valentin, Suciu Remus, Oprea Alexandru, Rus Alexandru, Lăcătuş Richard, Racoţi Alin, Mureşan Darius (c.), Pop Adrian, Birdog Bogdan, Haiduc Olimpiu.

Au mai intrat: Coste Constantin, Apostol Ionuţ, Cîrlan Narcis.

ETAPA A 7-A: seria nord- rezultate și clasament

ETAPA A 7-A: seria sud- rezultate și clasament

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts