La finele lunii octombrie, o nouă ediție a Galei ”Topul Județean al Firmelor”

Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud organizează o nouă ediție a Galei ”Topul Județean al Firmelor”, eveniment în cadrul căruia vor fi premiate cele mai performante companii din județ. 

Gala, ajunsă la ediția cu numărul 29, va avea loc pe data de 27 octombrie și se va desfășura la Restaurantul JV President din Bistrița.

”Topul Județean al Firmelor, eveniment intrat în tradiția comunității de afaceri, face o radiografie a situației economice din județul nostru și poate să fie un reper al adaptabilității și inovării firmelor. Gala este dedicată tuturor celor care, pe parcursul anului 2021, au avut, conform bilanțului depus, o contribuție semnificativă la creșterea economiei locale, prin rezultatele bune pe care le-au obținut. Felicităm toate firmele din județul nostru care au reușit să ajungă în Top cât și pe cei care au continuitate, cei care au muncit cu stăruință, concentrându-se pe oportunități. De asemenea, transmitem un gând de încurajare tuturor companiilor din județul Bistrița-Năsăud, care luptă pentru a face față provocărilor, în special pentru că știm cât de trainic este efortul și cât muncești pentru a realiza ceva”, a precizat Vasile Bar, președintele Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud.

În cadrul Galei vor fi premiate cele mai performante companii din județul Bistrița-Năsăud.

Potrivit Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, clasamentul Topul Firmelor 2022 este realizat conform metodologiei unitare aprobate la nivelul Sistemului Camerelor de Comerț și Industrie din România, care are la bază date furnizate de către agenții economici, fiind incluse firmele care sunt clasate pe primele trei locuri, în funcție de categorie și obiectul de activitate.

În realizarea clasamentului, au fost luate în considerare firmele care se încadrează, din punct de vedere al criteriilor de evaluare, pe primele trei locuri, într-un efort susținut de încurajare a  practicilor de afaceri productive.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts