Femeie care traversa strada, accidentată de o mașină, în Bistrița

Un accident rutier în urma căruia o femeie a fost rănită a avut loc joi dimineața pe Bulevardul Independenței din municipiul Bistrița. Polițiștii Biroului Rutier au stabilit că femeia a fost accidentată de un autoturism în timp ce traversa strada.

Conform primelor date, un bărbat, de 49 de ani, din județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat o femeie, de 73 de ani, din Crainimăt care traversa strada. Femeia a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Poliţiştii rutieri reamintesc pietonilor că este extrem de important să îşi ia toate măsurile de precauţie pentru a fi siguri că sunt observaţi în trafic de către şoferi. Totodată, îi sfătuiesc ca, mai ales în condiții de vizibilitate redusă, să circule numai pe trotuare, iar traversarea străzii să o facă prin locurile permise, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts