Un angajat al Ocolului Silvic Telciu și al unei firme de transport au fost reținuți de polițiști. Ei sunt suspecți într-un dosar de fals informatic

În cadrul unei anchete efectuată de polițiștii specializați în investigarea delictelor silvice a reieșit faptul că, la data de 13 septembrie a.c., un bărbat de 46 de ani, din Telcișor care avea calitatea de transportator profesionist, ar fi transportat aproximativ 10 metri cubi de material lemnos, provenit dintr-o partidă destinată nevoilor locale a cetățenilor din comuna Telciu. Materialul lemnos ar fi fost comercializat în comuna Șieu Odorhei, pentru suma de 5.000 de lei. Totodată, pentru a ascunde proveniența materialului lemnos și pentru a putea fi comercializat, un alt bărbat de 36 de ani, din Telcișor, angajat în cadrul Ocolului Silvic Telciu, i-ar fi eliberat, în fals, documente de însoțire a materialului lemnos.

Cei doi au fost reținuți și se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, iar în cursul acestei zile vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive. Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Serviciului de Ordine Publică Bistrița-Năsăud.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts