Seniorii liberali au reales-o pe Viorica Calo președinte al organizației. Ce mesaje au transmis liderii PNL BN la acest eveniment

Sala de spectacole a Casei Municipale de Cultură ”George Coșbuc” a fost astăzi gazdă a conferinței județene de alegeri a seniorilor din PNL Bistrița-Năsăud. La eveniment au participat: Ioan Turc, președinte PNL BN, deputatul Diana Morar, șefa Organizației de Femei , Ioan Zăgrean, secretar general al PNL BN, Sorin Hangan, președintele PNL Bistrița, Terente Ciui, vicepreședinte PNL BN, Lucrețiu Tudoroiu, președintele Organzației Naționale a seniorilor din PNL, Gheorghe Scuturici, consilier județean.

În cuvântul său, Ioan Turc, a lăudat activitatea organizației de seniori dar și a Vioricăi Calo și i-a asigurat pe toți cei prezenți că PNL este pregătit să câștige orice fel de algeri.

De asemenea, deputatul Diana Morar a felicitat-o și ea pe Viorica Calo: ”Dragi seniori, suntem onorați că ați făcut tot ce v-a stat în putință pentru ca astăzi să vă reprezentăm în Parlamentul României sau în administrația județeană. Știm că v-a fost greu, am trecut printr-o pandemie care ne-a învățat să ne punem viețile pe alte coordonate decât cele cu care eram obișnuiți. PNL a fost singurul partid care și-a asumat conducerea României în aceste condiții speciale de criză sanitară, iar acum trecem printr-o altă perioadă complicată generată de criza la nivel global. Dvs. sunteți motorul PNL, ne motivați, sunteți izvorul nostru de înțelepciune, sunteți oamenii care chibzuiți lucrurile și știți să le transmiteți și celor mai tineri. Este nevoie de susținerea dvs. în continuare! Multă sănătate și să ne vedem cu bine la acțiunile viitoare!”

Ioan Zăgrean: “Partidul Național Liberal, înființat pentru prima dată sub acest nume la 24 mai 1875 este cea mai veche formațiune politică din țară, iar noi, cei care credem în valorile libertății individuale, sociale, economice și politice, prin concepție, prin acțiune și prin tradiție ne alegem astăzi echipa de seniori care să ne reprezinte la nivel național”

Terente Ciui: ”Complexi și profunzi cu disponibilitatea de a călăuzi noi generații prin puterea exemplului! Așa sunt membrii Organizației  Seniorilor Liberali de la #Bistrița care astăzi, în cadrul Conferinței Județene, au ales un nou for de conducere. Am fost prezent la acest eveniment si i-am felicitat pe seniori pentru înțelepciunea, răbdarea și disponibilitatea de care dau dovadă. Partidul Național Liberal Filiala Bistrița Năsăud are organizații funcționale, lideri responsabili și resurse umane competente.O felicit pe doamna Calo Viorica  și întreg biroul pentru noul mandat despre care am certitudinea că se va concentra pe reafirmarea hotărâtă a valorilor și intereselor noastre comune, reflectând unitatea liberală din Bistrița!”.

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts