Ioan Turc: ” Candidatul PNL la Consiliul Județean va fi anunțat în toamna anului viitor” . Liderul județean al PNL anunță faptul că sondajele vor decide cine va fi cel care va intra în lupta pentru președinția Consiliului Județean

Președintele PNL BN, Ioan Turc, deputatul Diana Morar dar și secretarul general Ioan Zăgrean au susținut astăzi o conferință de presă la sediul acestei formațiuni politice de pe Pietonal.

Mesajele politice nu au fost multe și au vizat bucătăria internă a PNL BN dar și câteva declarații legate de candidații pe care liberalii îi pregătesc pentru alegerile locale și nu numai. În ceea ce provește numele liberalului care va candida la președinția Consiliului Județean BN, Ioan Turc a reamintit faptul că, a vorbi despre un nume cert, este, totuși prea devreme, el făcând cîteva mențiuni în acest sens: ” Știți că nu mă pripesc, avem încă timp. Evident, decizia va fi luată după ce vom vedea sondajul comandat la nivel național cât și pe cel care îl vom comanda noi, aici, la nivelul județului nostru. Este o decizie importantă, iar noi vrem să câștigăm alegerile, așa că mai privim în jur”, a explicat Tutc.

De asemenea, liderul liberal bistrițean a punctat că, data cea mai sigură a momentului când PNL BN și-ar putea anunța candidatul ar fi luna octombrie 2023.

Declarațiile lui Ioan Turc vin pe fondul unor anunțuri făcute atât de Ioan Zăgrean dar și a deputatului Diana Morar cu privire la o posibilă candidatură la fotoliul de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Reamintim că, dacă Ioan Zăgrean a spus că ar fi posibilă candidatura sa în anumite condiții date și greu de îndeplinit de alți candidați, Diana Morar a vorbit că nu poate exclude o asemenea candidatură, asta doar dacă oamenii din BN își doresc o femeie pe această funcție.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts