Concursul școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău” continua cu ediția a II-a.

Campania de informare derulată de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud în parteneriat cu operatorul de salubritate Supercom SA se adresează prin acțiuni specifice și copiilor din județul nostru, pentru a oferi informații importante cu privire la protejarea naturii, colectarea selectivă și reciclarea deșeurilor.
 La începutul acestei săptămâni am lansat concursul școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău” în școli din Bistrița, Budești, Ilva Mică și Prundu Bârgăului. Acest concurs se va desfășura în perioada 01 octombrie – 01 noiembrie și fiecare școală va beneficia de premii consistente pentru încurajarea colectării selective a deșeurilor reciclabile.
 1 bicicletă,  10 seturi de căști audio și  10 boxe portabile
 Copiii din aceste școli au învățat despre importanța reciclării deșeurilor, despre cum colectăm corect deșeurile reciclabile și cum trebuie să le punem pe toate la locul lor, printr-o prezentare interactivă la care au participat cu entuziasm și dorință de a se implica în reciclarea deșeurilor pentru un viitor mai bun.
După succesul înregistrat cu prima ediție a concursului școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău”, în care s-au colectat în 10 școli din județ 27 de tone de deșeuri reciclabile, sperăm ca ediția a II-a să aibă un impact și mai bun asupra mediului să colectăm selectiv mai multe deșeuri reciclabile, să reușim astfel să facem din Bistrița-Năsăud un județ mai curat!

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts