PER începe relansarea mișcării ecologiste în România. Strategia PER prevede constituirea unui pol de centru dreapta format din mai multe partide pentru anul electoral 2024

Partidul Ecologist Român lucrează la o strategie de relansare a formațiunii politice, pentru alegerile locale și naționale din 2024. Mohammad Murad, unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din România, președinte executiv al PER, are un rol foarte important în noul plan de redresare a partidului.

În ultimele luni, au avut loc mai multe acțiuni și întâlniri, în București și în alte județe din țară, la care au participat Mohammad Murad, alături de președintele PER – Dănuț Pop și de alți lideri, printre care și bistrițeanul Silviu Rus, care este vicepreședinte PER la nivel național și șeful filialei Bistrița-Năsăud a PER. Ultima întâlnire s-a desfășurat în urmă cu două zile, la București.

Conform surselor noastre, ecologiștii sunt în discuții și cu alte partide, chiar și partide parlamentare, pentru un proiect comun în 2024, dar deocamdată nu s-a confirmat nimic public, în acest sens.

“Fie că ne place sau nu, politica ne dictează viața. Astfel, Partidul Ecologist Român alege să se implice și să încerce să facă o politică altfel. Știu că poate părea un clișeu, dar, până la urmă, politica e făcută de oameni și depinde de oamenii pe care îi implici în actul politic. Cred că odată cu venirea lui Mohammad Murad, Partidul Ecologist Român se va schimba și va arăta altfel, mult mai bine, multe mai determinat cu măsuri mult mai aplicate față de ceea ce se întâmplă în România”, a declarat Silviu Rus, contactat telefonic, pentru InfoBistrița.ro.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts