Nicolae Moldovan: ”Nu voi candida niciodată împotriva lui Radu Moldovan”. Edilul Becleanului a punctat că doar sondajele pot spune care e cel mai bun candidat!!!

Președintele executiv al PSD Bistrița-Năsăud, primarul orașului Beclean, a transmis, în această seară, un mesaj referitor la relația sa cu președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, dar și referitor la viitoarele candidaturi pentru președinția Consiliului Județean și pentru Parlament.

Mai întâi, președintele Consiliului Județean, a vorbit, în discursul său, despre zvonuri privind posibile tabere în organizația județeană, negând acest lucru.

“Ca glumă, am auzit un milion de variante, de când sunt, cum se creează poluri în partid, cum eu îl dau afară pe el (n.r. – pe Nicolae Moldovan), că el mă schimbă pe mine și de astea… de ceva vreme, iar funcționează foarte tare poveștile astea. Nu, nu am astfel de griji, eu știu să plec singur când simt că trebuie să plec dintr-o parte în alta”, a spus Radu Moldovan. 

Apoi, președintele executiv al PSD Bistrița-Năsăud, Nicolae Moldovan, a vorbit despre relația sa cu Radu Moldovan, spunând că niciodată nu va candida împotriva lui. 

“M-a provocat președintele Consiliului Județean și trebuie să subliniez niște lucruri. Întotdeauna am fost omul care am spus lucrurilor pe nume, asta m-a caracterizat de aproape 30 de ani, de când fac politică și o singură politică am făcute, pe cea a PSD. Undeva, prin 1994, când eram foarte tânăr… nu o să fac istoricul meu în PSD, dar vă spun că în 1996 eram cel mai tânăr consilier local PSD și de aici știți ce s-a întâmplat. Dar venind aici mai repede, mi-am adus aminte de un punct de cotitură al partidului nostru, în urmă cu 22 de ani și mi-am dat seama că fără să vrem am ales această locație fiindcă aici, undeva, la Popasul Drumețului, s-a făcut un parteneriat cinstit, corect, între doi tineri. Acei doi tineri erau Nicu Moldovan și Radu Moldovan”, a povestit Nicolae Moldovan.
“Am schițat noi…nu ceva scris, ne-am privit în ochi și am făcut un parteneriat care durează de 22 de ani. Vreau să subliniez aici că în toți acești ani, am auzit această sintagmă: că eu iau locul și că mă dă afară. Domnilor, colegi, prieteni, nu poți să dai afară pe cineva foarte bun, nu poți să îi iei locul cuiva mai bun decât tine. N-ai cum! Aceste discuții și aceste chestiuni sunt mașinării care vedem că funcționează și dacă noi nu am fi foarte maturi politic… încă stăm bine și cu analizele pe care le facem… nu putem să accesăm unor astfel de discuții. Niciodată, ascultați ce spune Nicu Moldovan astăzi, niciodată Nicu Moldovan nu îl va contracandida pe Radu Moldovan. Niciodată! Și să mă duc atât de absurd, ca să vă dați seama cum nu aș contracandida împotriva lui, vă spun că eu consider și noi toți considerăm că își face treaba foarte bine. Nu există județ și administrație județeană din România care să arate ca și Bistrița-Năsăud! Eu sunt mândru că am participat și am pus umărul la aceste obiective. Să dau exemplu absolut, dacă s-ar pune vreodată problema, fiindcă e Cetățean de Onoare al Orașului Beclean și ar vrea vreodată să vină candidat în Beclean, eu sunt primul care-l susține, merg din casă în casă și îl promovez, fiindcă știu că este un om care ar face lucruri foarte bune”, a spus Nicolae Moldovan.
“Și eu îți promit că nu trec de Șieu Măgheruș!”, i-a răspuns Radu Moldovan.
“Am vrut să se înțeleagă un lucru care să fie lecție pentru partidul nostru, aș vrea să nu ne audă ceilalți, dar nu partid se distruge întotdeauna din interior. Nimeni din exterior nu îl poate distruge”, a concluzionat Nicolae Moldovan, legat de acest subiect.

În finalul discursului, Nicolae Moldovan s-a referit și la candidatura PSD pentru președinția Consiliului Județean, din 2024, lăsând să se înțeleagă că se va face o analiză înainte de verdictul partidului cu privire la candidații pentru funcțiile importante.
“Am avut și o discuție cu Bogdan Ivan, foarte transparentă și foarte clară. Sigur că orașul Beclean va lupta să își păstreze candidat la Senatul României, dar prin discuții clare, așezate, în urma cărora cei mai buni, care se clasează… sunt sondaje, sunt tot felul de metode prin care putem să analizăm ce variantă este cea mai bună pentru a maximiza un rezultat”, a concluzionat primarul Becleanului.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts