Liga a 4-a: Monorul și Maieru merg ceas, Năsăudul s-a împiedicat pe terenul liderului iar Hebe Sîngeorz Băi este încă la zero puncte după 4 etape. Dinamo Uriu își continuă evoluția bună

Liga a 4-a a fotbalului județean și-a jucat sâmbătă și duminică etapa cu același număr, la finalul căreia putem trage niște concluzii, de altfel, vizibile în economia clasamentelor celor două ligi, nord, respectiv sud.

În Liga Nord, Maieru își continuă, deocamdată, fără piedică, turul în forță și bifează a patra partidă câștigată consecutiv de la debutul campionatului, ultima victimă a măierenilor fiind Năsăudul, echipa din orașul academicienilor fiind învinsă cu scorul de 5 la 1. Tot în liga nord, Minerul Rodna revine pe turnantă și bate rău Dumitra cu 8 la 3.

Nici în Liga Sud, liderul, Atletico Monor, nu se dezminte și bate cu 3-0 Reteagul și își păstrează prima poziție tot cu 12 puncte, Mateiul pierde cu 8 goluri marcate de beclenari, iar Sportul Beclean se ține aproape de Monor, la fel și Dinamo Uriu, echipă care are o evoluție bună în acest tur competițional, deși, nu are niciun fel de sprijin public.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts