“O noua zi, o alta provocare”, aceasta este descrierea perfectă pentru activitatea de colectare a deșeurilor pe care angajații Supercom

“O noua zi, o alta provocare”, aceasta este descrierea perfectă pentru activitatea de colectare a deșeurilor pe care angajații Supercom o desfășoară în județul Bistrița-Năsăud. Într-un domeniu care se afla intr-o continua dinamica, provocarea zilnica a operatorului de salubritate este sustinerea si mentinerea unui mediu curat pentru locuitori.

In fiecare saptamana, ziua de Luni este cu totul speciala si ne arata de fapt ce inseamna o zi fara activitate completa de colectare din partea operatorului Supercom. Imaginea pe care multi copii o vad dimineata, la iesirea din bloc sau in drum spre scoala, la punctele de colectare este una mai putin placuta. La prima vedere, ar parea ca actiunea de colectare a deseurilor menajere de la platformele din zona de blocuri din municipiul Bistrita nu s-a efectuat de mult timp. Contrar aparentelor, angajatii Supercom urmeaza acelasi traseu zilnic, incepand cu ora 06:00 si in urma lor toate platformele raman curate, containerele de 1,1 fiind golite si asezate in interiorul casetelor, insa, acestea se mentin pentru un timp foarte scurt. Din pacate, dupa colectarea deseurilor la aproape fiecare punct de colectare, gunoiul este depozitat din nou langa casete, sau containerele de 1,1 mc sunt scoase din interiorul acestora si umplute cu deseuri din constructii, obiecte voluminoase sau alte categorii de deseuri, practica fiind de altfel strict interzisa.

Adoptarea unui comportament corect al nostru, in ceea ce priveste depozitarea gunoiului la punctele de colectare inseamna in primul rand construirea unei imagini mai frumoase pentru copii nostri.

P.S Doar printr-un efort comun vom reusi sa pastram un mediu curat si sanatos!

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts