Bia Khalifa. Are 8 clase și postează conținut pentru adulți. Ea este cea care l-a înjurat pe Cornel Palade

Bia Khalifa are 23 de ani, e originară din Sângeorz-Băi, județul Bistrița-Năsăud, și e în centrul atenției după derapajul de la PRO TV, când l-a înjurat în prime-time pe Cornel Palade, actorul în vârstă de 70 de ani. Tânăra spune că e cântăreață și adult content creator. E mulțumită de veniturile pe care le are, chiar dacă nu a făcut multă școală, are opt clase.

Bia Khalifa sau Bianca Niculai, pe numele ei din buletin, spune că nu a avut o relație bună cu tatăl ei, a povestit că acesta avea un comportament abuziv. Din cauza lui, ea a plecat de mică de acasă. „Nu am cum să repar relația, pentru că problema nu este la mine, ci la el. Tata a devenit foarte agresiv și cu mine. Am încercat cât de cât să spun cuiva, dar nu m-a crezut nimeni, pentru că tata mereu a știu să ascundă chestia asta. Mă punea să aleg din grădină, la casa unde stătea în Italia, tot felul de insecte și mă punea să le mănânc.
Ce studii are Bia Khalifa La unul dintre interviurile pe care le-a acordat la Antena Stars, ea a vorbit despre studiile pe care le-a absolvit. „Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă. Ultima carte citită? Arta de a avea dreptate… pentru că îmi place să am dreptate, chiar a fost utilă”, a povestit Bianca Niculai.
Cu ce se ocupă Bia Khalifa Bia Khalifa e foarte cunoscută pe OnlyFans, o platformă destinată adulților. Doritorii o pot vedea în ipostaze sexy. Adulții au posibilitatea să plătească un abonament lunar, acesta având prețul de 50 de dolari pe lună, scrie viva.ro.
Sursa: Libertatea

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts