Tibi Ușeriu și alergătorii săi au ajuns astăzi la Bistrița. Au fost întâmpinați de primarul Ioan Turc

Pornit în alergare pe Via Transilvanica, Tibi Ușeriu este însoțit de un grup de alergători, cu toții urmând să ajungă  în Drobeta Turnu Severin, acolo unde se vor întâlni cu Alin Ușeriu, plecat și el să măsoare cu pasul cei 1.400 de km ai Via Transilvanica. Astfel, grupul de alergători în frunte cu Tibi a ajuns astăzi la Bistrița unde au fost întâmpinați de primarul Ioan Turc.
IOAN TURC, primar Bistrița: Alături de o echipă de voluntari susținători plini de entuziasm, am primit o parte din alergătorii care, de luni, aleargă pe vestitul traseu Via Transilvanica, cu intenția de a-l parcurge integral până în data de 6 octombrie. Felicitări acestor corifei care au ajuns astăzi la Bistrița, realizând până acum un tronson de peste 200 de km din drumul care unește! Mult succes și în continuare! Până la capăt!
TIBI UȘERIU: Luna călătoriilor sau călătoria lunii
Nu îmi dai dau seama încă foarte bine, dar după trei zile din această călătorie la care m-am pornit în alergare, s-ar putea chiar ca Via Transilvanica să îmi schimbe viața a doua oară.
Aseară am ajuns acasă, în campusul de la Tășuleasa, locul care a dat startul acestui drum de 1.400 de km. Am ajuns pe rând, cum ajung și drumeții pe VT, pe care i-am tot întâlnit aici în ultimii patru ani. Totuși, să termini Bucovina e mare lucru și la pas, pentru că îmi e clar, Obcinile astea sunt provocarea de început, care ori te demotivează de tot, ori te fac să mergi tot drumul până la Drobeta Turnu Severin.
Le mulțumesc alergătorilor, companionii mei de drum, și sper că s-au simțit bine la Tășuleasa, că și-au adunat puterile. Le mulțumesc voluntarilor Tășuleasa că au grijă de noi. Mulțumesc și centrului de recuperare medicală Neuroas Kinetik Clinica De Recuperare Medicala pentru că au mai reparat câte ceva pentru fiecare.
Noi o luăm de la capăt, că pe 6 octombrie am întâlnire cu fratele meu Alin la Drobeta Turnu Severin, iar pe 8 octombrie mergem la Alba Iulia, să sărbătorim!

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts