Promisiune onorată – Peste 400 de elevi din comuna Căianu Mic au primit rechizite la început de an școlar din partea primăriei

Peste 400 de elevi din comuna Căianu Mic au primit rechizite la început de an școlar. Primarul Paul Știr a fost prezent la festivitățile de deschidere.

Începutul anului școlar a adus multă emoție în comuna noastră! M-am bucurat să văd cu cât entuziasm au venit părinții și copiii în prima zi din noul an școlar. Administrația locală a fost și va fi, în continuare, un sprijin real pentru tot ceea ce înseamnă educație pe plan local! Pe lângă alte facilități sau condiții de care beneficiază elevii din unitățile noastre de învățământ, peste 400 copii, începând de la cei mici de grădiniță, până la cei mai mari de clasa a VIII-a, au primit rechizite din partea Primăriei Căianu Mic!”, a transmis primarul Paul Știr.

“Cu ocazia acestui început le urez tuturor copiilor mult succes, putere de învățare și să trateze școala ca pe o mare responsabilitate care îi va ajuta mult în viață. Membrilor corpului didactic le urez multă putere de muncă, răbdare, înțelepciune și rezultate deosebite! Multă sănătate tuturor și fie ca Bunul Dumnezeu să binecuvânteze comuna noastră!”, a transmis Paul Știr.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts