Deputatul Daniel Suciu îl ironizează pe viceprimarul Sorin Hangan: Mic îndreptar pentru viceprimar. Adică Hangan!

Atacul direct al deputatului Suciu vine pe fondul inundațiilor care se produc când plouă în Bistrița, cât mai ales a unui text pe care viceprimarul Sorin Hangan l-a publicat pe FB și, în care, susținea că  problema este moștenită de 30 de ani și că rețelele sunt ale Aquabis și că ei și ADI Apă-Canal ar fi responsabili pentru tot. Mai mult, numește ADI Apă-Canal “instituție pur decorativă” controlată de Radu Moldovan. De asemenea, Hangan a mai spus următoarele:  Rețelele de canalizare din oraș sunt ale Aquabis, companie care este in subordinea Consiliului Județean. Ei încasează banii de la populație și în mod firesc, ei și ADI Apă-Canal, o instituție pur decorativă, controlată de președintele CJ, ar trebui să întoarcă o parte din bani către investiții în redimensionarea țevilor care transportă apa uzată și o colectează pe cea pluvială. Dar, nu o fac, cu toate că încasează cei mai mulți bani, din Bistrița!

Mic îndreptar pentru viceprimar. Adică Hangan:
1. Apele pluviale nu = canalizare
2. Canalizarea merge în stația de epurare, apele de la Dumnezeu merg in râul Bistrița. După 2 ani în funcție mă gândeam că știe.
3. Pluvialele (adică de la același Dumnezeu invocat și de primar) sunt în responsabilitatea domniilor voastre, nu la Aquabis.
4. Din 138 de străzi propuse de Aquabis pentru reabilitare/extindere rețele de alimentare cu apă în Bistrița, cu banii obținuți de Radu Moldovan și instituția aceea “inutilă” de care faceți vorbire, primăria, adică Turc@Hangan@USR a reușit performanța să NU întăbuleze 108, rămânând doar cu 30. Bani pierduți, sute sau mii de familii care nu vor beneficia de apă pentru că primăria a dormit, avize expirate și licitație întârziată.
5. Un sfat gratuit: sunt bani în PNRR disponibili pentru străzile acelea. Dar Dumnezeu nu bagă în straiță și poate de data aceasta nu ratați!

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts