Reprezentanții la vârf ai Agenției ONU pentru Refugiați ai vizitat locațiile destinate amplasării taberelor mobile pentru refugiați din Bistrița-Năsăud

Reprezentanții la vârf ai Agenției ONU pentru Refugiați ai vizitat astăzi locațiile destinate amplasării taberelor mobile pentru refugiați din Bistrița-Năsăud. Delegația ONU condusă de Christian Lara, ofițer senior în coordonarea urgențelor la înaltul Comisariat al ONU pentru refugiați/UNCHR s-a întâlnit la Instituția Prefectului cu prefectul Mica Oprea dar li cu cei doi subprefecți Ioan Zăgrean și Decsei Attila.
Prefectul Mica Oprea:  Astăzi i-am avut prezenți pe reprezentanții UNCHR ( Agenția ONU pentru Refugiați ) în vederea desfășurării misiunii de vizitare a locațiilor destinate amplasării taberelor mobile pentru refugiați / persoane strămutate.  Alături de domnii Subprefecți Zăgrean Ioan și Décsei Atilla am primit cu drag delegația ONU, condusă de dl. Christian Lara, ofițer senior în coordonarea urgențelor la înaltul Comisariat al ONU pentru refugiați/UNCHR. Împreună cu conducerea ISU Bistrița – Năsăud, au fost luate măsurile necesare la nivelul județului pentru locațiile de găzduire a cetățenilor ucrainieni ce tranzitează județul nostru.  Delegația din partea UNCHR s-a arătat foarte încântată de primirea oferită! 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts