PSD Bistrița-Năsăud continuă procesul alegerilor interne. 19 primari reconfirmați președinți de filiale locale, 21 de candidați la alegerile locale din iunie 2024. Alegeri au mai avut loc în Negrilești, Braniștea, Chiuza, Galații Bistriței, Zagra și Salva

PSD Bistrița-Năsăud continuă procesul alegerilor interne care vor culmina cu o conferință județeană de alegeri în septembrie. Se așteaptă ca cel puțin 90% din actualii lideri de fialiale comunale să fie reconfirmați. Până acum au fost realeși: Florin Sandu Simionca, Budacu de Jos, Horia Petruț, Mărișelu și Mihai Ivan de la Șieuț, Aurel Horia, Ilva Mică, Ioan Monița la Romuli, Ioan Pavelea la Coșbuc sau Vasile Borș la Maieru. De asemenea, alți patru primari au fost confirmați președinți de organizații locale și viitori candidați: Ioan Strugari la Parva , Vasile Șut la Tiha Bârgăului, Nicolae Vrâncean la Joseni și Vasile Laba la Bistrița-Bârgăului cel din Ciceu Giurgești, Vasile Iuga, respectiv Ilie Uchrenciuc, Dumitrița. Tot odată, Vasile Vermeșan, Galații Bistriței, Ioan Bradea, Chiuza, Nicolae Bușcoi sau Gheorghe Onul la Salva rămân să conducă mai departe organizațiile locale.

La aceste alegeri au fost prezenți Nicolae Moldovan, președinte executiv al PSD BN, senatorul Ioan Deneș, Camelia Tabără, șefa femeilor social-democrate, consilieri județeni și, evident, deputatul Bogdan Ivan, considerat succesorul actualului președinte CJ BN, Radu Moldovan.

 

SALVA: Deputatul Bogdan Ivan :  ”Mi-a făcut o deosebită plăcere să-l reîntâlnesc pe domnul primar Gheorghe Onul și harnicii gospodari din Salva!   I-am asigurat că au în mine un partener de nădejde în orice obiectiv de dezvoltare și-l propun. Prioritatea pe care o avem împreună cu dl. Primar este extinderea rețelei de canalizare spre Năsăud, modernizarea străzilor de piatră și introducerea rețelei de gaz în comună!

Îi felicit pe colegii din conducerea organizației PSD: Președinte: Gheorghe Onul; Secretar Executiv: Luminița Giurgean; Vicepreședinți: Gabriel Movileanu, Danuțiu Stefanuțiu, Larie Anchidim; Membri în Biroul Politic Local: Ani ilie, Floare Ros, Ioan Braicu , Vasile Simionese, Magda Radu, TSD: Lari Anchidim, OFSD: Dorina Ștefănuțiu și OPSD: Ani Ilie”

ZAGRA: Deputatul Bogdan Ivan: Mă bucur de întâlnirea cu colegii din #PSD Zagra, o comună în care am regăsit sufletul satului românesc cu tot ce înseamnă tradiții, obiceiuri, cultură și spiritualitate.  Consider că moștenirea pe care ne-o transmite satul românesc este unică! E important ca fiecare sat să-și redescopere tradițiile și sa reușească să le valorifice, fără să renunțe la aspirațiile către o viață mai bună.  Ceea ce a făcut cu dăruire și multă muncă și domnul primar Nicolae Bușcoi împreună cu fostul primar Dumitru Bușcoiu, prin atragerea de fonduri europene și guvernamentale plasează Zagra în topul investițiilor în comunitățile rurale din România!

Noua conducere a organizației PSD Zagra: Președinte: Nicolae Buscoi; Secretar Executiv: George Drăgănuț; Vicepreședinți: Simion Pop, Pavel Celsie, Dumitru Zimveli; Membri în Biroul Politic Local: Grigore Poptene, Dumitru Bumbu, Grigore Bolbos, Emil Constantin, Florin Cilica; TSD: George Plaian; OPSD: Dumitru Buscoiu; OFSD: Florentina Ceuca;

BRANIȘTEA: Deputatul Bogdan Ivan: Am avut bucuria de a mă întâlni cu locuitorii comunei Braniștea. Oameni harnici si gospodari,acest lucru se vede după gospodăriile lor, dupa felul în care muncesc fiecare petic de pământ. Prin determinare si multă muncă sunt convins că bunăstarea comunei Braniștea va continua.  Viceprimarul Cornel Săsărman este omul potrivit pentru a continua dezvoltarea comunității, iar pentru acest lucru are deja stabilite multe proiecte de viitor ce urmează a fi duse la bun sfârșit. Prioritatea noastra imediată este extinderea rețelelor de apă și canalizare în Braniștea și Măluț.

Noua conducere a organizației PSD Braniștea : Președinte: Săsărman Cornel; Vicepreședinți: Bindea Paul, Seserman Dionisie, Moda Ștefan; Secretar Executiv: Mureșan Gabriel; Membrii: Bindea Maria, Secheli Daniel, Hendoiu Sorin, Săsărman Adela, Domnescu Angela; TSD: Szekely Daniel; OFSD: Mora Luminița; OPSD: Albert Anica;

GALAȚII BISTRIȚEI: Deputatul Bogdan Ivan – Mă bucur că am ajuns în comuna Galații Bistritei și recunosc că tare dragă mi-a fost întâlnirea și discuțiile pe care le-am avut cu oamenii de aici!  Sunt oameni simpli, dar cu valori morale și creștine bine definite, oameni care se ocupă cu cultivarea pământului și care mi-au împărtășit problemele dar și satisfacțiile lor de zi cu zi. Îl apreciez pe domnul primar, bunul meu prieten, Vasile Vermeșan, pentru că este in permanență în slujba nevoilor comunității, pentru că a utilizat pragmatic fonduri europene și guvernamentale pentru comunitatea din Galați.  Îl asigur ca are in mine un partener și prieten de nădejde și proiectele care vor urma!

PSD Galații Bistriței: Președinte: Vermeșan Vasile, Vicepreședinte: Budulicean Emilian, TSD: Olanescu Alin, OFSD: Bumbu Ancuța și OPSD: Gaurean Vasile

Alegeri au mai avut loc în Livezile și Negrilești. Dacă în cazul primarului Traian Simionca, acesta rămâne, deocamdată, în ALDE, primarul Dumitru Costin a fost ales vicepreședinte al PSD local.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts