Jurnalistul Silviu Mănăstire este una din variantele pentru postul de secretar general adjunct al PNL

Silviu Mănăstire, fost moderator la B1 TV, este una dintre variantele pentru un post de secretar-general adjunct al PNL, au declarat pentru G4Media surse liberale. Numirile în cele șase posturi de secretar-general adjunct al partidului trebuie făcute de secretarul general, Lucian Bode. Silviu Mănăstire este la origine bistrițean și a lucrat mult și în presa din Cluj.

Statutul PNL specifică faptul că secretarul general desemnează cei cei 6 secretari generali adjuncți, secretarul internațional și cei 8 secretari regionali ai partidului, fără a fi nevoie de aprobarea altor foruri de conducere din partid.

Întrebat de G4Media dacă urmează să fie numit în această funcție, Silviu Mănăstire a declarat: ”nu confirm și nu infirm”.

La rândul său, Lucian Bode, secretar general și ministru de Interne, a declarat pentru G4Media că ”desemnările de secretari generali adjuncți le voi discuta mai întâi în partid și apoi le voi face publice”.

În luna mai, Silviu Mănăstire și-a anunțat plecarea de la postul B1 TV, după șapte ani de colaborare. Emisiunea pe care o modera, „Dosar de politician” a fost de prime time a televiziunii.

La un moment dat, te saturi de oameni, de locuri, alții la rândul lor se satura poate de tine. Se numește rutina. Uneori e buna, de cele mai multe ori nu. Înainte de a pleca am avut un binemeritat concediu în care am rezolvat multe lucruri personale. Fără pile, fără cunoștințe si relații am construit un brand cu voi alături. Știu ca veți fi alături de mine, așa cum am spus la finalul ultimului dosar: în vremuri mai bune, în locuri mai bune„, a anunțat, pe Facebook, Silviu Mănăstire.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts