MIS Grup pare că se va încadra în termenele date de primarul Ioan Turc. Pe Șincai s-a turnat deja stratul de balast stabilizat

MIS Grup pare să își fi turat motoarele pentru a se încadra cu lucrările în termenul limită dat de primarul Ioan Turc: 5 septembrie dimineață. Cert, astăzi s-a lucrat în la capacitate maximă pe Gheorghe Șincai, acolo unde s-a  turnat stratul de balast stabilizat care se compactează, după care, timp de șapte zile, se sistează lucrările pentru ca acest strat să capete rezistență. Apoi, se vor monta bordurile și se va asfalta cu stratul de bază. Îi rog pe cetățeni să nu intre pe suprafața proaspăt amenajată, pentru a asigura un nivel înalt de calitate a lucrărilor!

Potrivit primarului Turc, ”pe strada Grigore Bălan soluția tehnică aplicată este diferită: săpătură la cca 1 m, compactare, inclusiv balastrare și montarea bordurilor. Săptămana viitoare vom avea o procedură de verificare a nivelului de compactare, cu implicarea Inspectoratului de Stat în Construcții, după care va fi turnat primul strat de asfalt”

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts