BISTRIȚA- Claudiu Târziu, AUR: Avem şansa ca în 2024 să luăm peste 50%  şi ascultaţi-mă bine, nu vă uitaţi curios, n-am băut nimic şi sunt în toate minţile. Ştiu bine pe ce mă bazez

Prezent la Bistrița alături de alți lideri ai AUR în cadrul unui turneu transilvănean ” Ce vor românii”, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu a vorbit și despre alegerile din 2024 și obiectivul alianței al cărei președinte este George Simion. Târziu susține că AUR poate câștiga alegerile parlamentare și va guverna singur, fără să facă vreo alianță politică. De altfel, AUR va prezenta, în septembrie, un draft al programului propriu de guvernare şi o primă echipă pregătită să preia guvernarea, din cele trei pe care intenţionează să le formeze.

Avem şansa ca în 2024 să luăm peste 50% (la alegerile parlamentare – n.r.) – şi ascultaţi-mă bine, nu vă uitaţi curios, n-am băut nimic şi sunt în toate minţile. Ştiu bine pe ce mă bazez. Avem posibilitatea asta. Românii au nevoie de noi şi ştiu un singur lucru: că nu om fi noi cei mai grozavi, dar suntem sinceri, bine intenţionaţi şi nu precupeţim niciun efort pentru a face ceea ce spunem”, a afirmat Claudiu Târziu, la o întâlnire cu membri şi simpatizanţi ai partidului din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Claudiu Târziu: “Noi avem şi soluţii, lucrăm la un program de guvernare, pe care o să îl anunţăm, din ideile lui generale, în septembrie, când vom anunţa şi o primă echipă de guvernare. Spun o primă, pentru că vrem să avem trei echipe de guvernare pe care să le antrenăm până în 2024, ca din acestea trei să facem un guvern foarte bun pentru România, care să nu piardă vremea şi care să nu dea rateuri, că nu mai avem timp”, a afirmat Târziu.

Preşedintele CNC al AUR a subliniat că selecţia în echipele de guvernare se va face pe baza competenţelor, şi nu în funcţie de notorietate sau de poziţia deţinută în partid.

Într-una din sălile de conferințe ale Complexului Metropolis au fost prezenți Claudiu Târziu, senator, președinte CNC AUR, Sorin Lavric, senator, iar gazde ale întâlnirii fiind Dragoș Hîrjoabă, președinte AUR BN și Iulia Maier, vicepreședinte AUR BN.

Reamintim că: Din 5 pînă în 17 august, caravana AUR se va opri în nouă capitale de județ, pentru întîlniri cu reprezentanți ai intelectualității, ai mediului asociativ și ai celui de afaceri. ”Vrem să aflăm și să spunem tuturor decidentilor politici CE VOR ROMÂNII! Apoi, să transformăm năzuințele lor în realitate, prin pirghii parlamentare și, cînd va veni vremea să guvernăm, și guvernamentale”, au transmis cei din AUR. 

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts